top of page
Piano docent Nico Jansen Zutphen
Nico Jansen

Wie is Nico Jansen?

 

Aangenaam kennis te maken! Mijn naam is Nico Jansen, woonachtig in Eefde (nabij Zutphen). Ik ben al ruim 30 jaar werkzaam als pianoleraar en verzorg met veel plezier pianolessen voor zowel volwassenen als kinderen. Naast aandacht voor de technische en muzikale aspecten staat in mijn lessen het plezier in het musiceren centraal. Ook les op het kerkorgel behoort bij mij tot de mogelijkheden.

Na de middelbare school bezocht ik de conservatoria van Amsterdam, Maastricht en New York. Ik heb daar zowel piano gestudeerd als koordirectie en kerkorgel. Ik ben 65 jaar en heb mijn leven lang in Noord-Holland als pianopedagoog, organist en koordirigent gewerkt; zowel aan muziekschool als in mijn privélespraktijk.

 

Sinds mei 2016 woon en werk ik, samen met mijn vrouw Fien, in Eefde, Gelderland. Mijn werkgebied omvat de gehele Achterhoek, waar ik piano- en orgellessen geef en een aantal koren leid. Indien gewenst leid ik leerlingen op voor de toelating voor een conservatoriumstudie of voor de toelating voor een opleiding aan de Schumann-Academie.

Pianolessen met plezier en een uitstekende technische en muzikale basis

bottom of page